Het 2e Heren Softbal team heeft een droomstart gemaakt in september: de eerste en tevens  langverwachte overwinning van het seizoen! Een thuiswedstrijd tegen het 3e Heren Softbal  team van Quick Amsterdam. De wedstrijd werd echter gespeeld in Sloten met als positieve bijvangst dat onze spelers zeer fris en fruitig aan de wedstrijd begonnen. Einduitslag: 14-12 met nog een slagbeurt  van de Amsterdam Capitals over.

Shoutout to Yvonne, die de hele wedstrijd een geweldige performance op de pitcher plaat heeft laten zien. Mooie vangballen ook gezien van Jerney, die samen met Mike en Marten in het outfield stond. Sowieso zijn we altijd blij met alle dames, die onderdeel van het team uitmaken of anders onze formatie regelmatig versterken. Toppers zijn het!

Het Amerikaanse duo Thomas (catcher) en Mike lieten als Bud Spencer en Terence Hill hun 4 vuisten spreken om de ballen het veld in te knallen. Thomas besloot gewoon wat homeruns te slaan en rustig zijn rondjes te lopen, waardoor hij zijn hamstrings dit keer niet op hoefde te offeren. 

Tim (korte stop) was, zoals altijd, weer allround goed en Martijn (1e honk) profiteerde goed van zijn snelheid tijdens zijn slagbeurten. Echt gevaarlijk werd het toen Wouter (3e honk) begon te geloven in de overwinning. Het intense vuur in zijn ogen in combinatie met de forse droogte (stoffig) veroorzaakte bijna een bosbrand in het sportpark. Ook Mark (2e honk) kreeg de geest en zijn Vatos kreten schalden over het strijdperk en Marten zag dat het goed was.

Dank nog aan onze umpire Melle, die de hele wedstrijd flink werd uitgedaagd door de laaghangende zon. We wensen hem ook nog een voorspoedig herstel toe. Hopelijk zijn je honk/softbaldagen nog lang niet over! Wordt dit het begin van een winning streak? We gaan het zien. Volgende wedstrijd is op 9 december tegen de North Stars. Go get them Capitals!