Sponsoren zijn belangrijk voor Amsterdam Capitals. Wij bieden onze sponsoren dan ook een tegenprestatie op maat. Dat kan zijn in de vorm van een banner op de website, een bord/spandoek bij het veld, shirtsponsoring of een van de vele andere opties. Sportsponsoring is bovendien aantrekkelijk voor bedrijven, omdat deze uitgaven fiscaal aftrekbaar zijn.

Amsterdam Capitals timmert hard aan de weg en maakt zowel sportief als qua ledenaantal een groei door. Er wordt gespeeld in heel Noord-Holland en omliggende regio’s. In het weekend heeft de club al gauw een paar honderd bezoekers per dag.

Om voor alle leden een gezellige en complete plek aan te bieden is financiële ondersteuning onmisbaar. Daarom hebben wij verschillende sponsormogelijkheden ontwikkeld. Deze hebben wij in aantrekkelijke pakketten samengevoegd, zodat voor iedere zakelijke sponsor een passende aanbieding bestaat.

Interesse om eens te kijken wat de sponsormogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Check dan ons document met sponsormogelijkheden!