Beste leden, voor ons gloort weer een heel nieuw BeeBall-, honkbal- en softbalseizoen. Misschien lijkt het stil, maar als bestuur en een aantal vrijwilligers zijn we al een tijdje bezig met allerlei voorbereidingen. Dit moet het mooiste Capitals seizoen ooit worden, vooral een seizoen waarin we in echte tenues gaan spelen. Een seizoen met veel spelplezier en veel activiteiten. Een seizoen met hopelijk veel nieuwe leden en een paar nieuwe teams.

Om te beginnen gaan we de hal in om te trainen, een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt ook voor de organisatie. Daarom is er veel gebeurd. Zo is er veel geld bespaard op elektriciteit en gas, zijn de spullen van de vereniging uitgeplozen en wordt er nagedacht over de kantine. Als er dingen zijn die je ziet, die beter kunnen, laat het weten. Als je wilt helpen, ben je helemaal welkom. 

De beste wensen voor 2023! Dat we er met zijn allen een mooi honk- en softbalseizoen van kunnen maken!

Namens het bestuur, Gregor Rossen