Zet vast in je agenda! Op 9 april (paaszondag) openen we het nieuwe seizoen. Een gezellige dag voor iedereen. Het Heren 1 team speelt de eerste thuiswedstrijd en daar omheen zorgen we voor veel extra activiteiten en gezelligheid.

10.30 uur starten we met paaseieren zoeken voor BeeBallers en Pupillen (en neem vooral vriendjes en vriendinnetjes mee!).
12.00 uur kijken we langs het veld naar het ingooien van Honkbal Heren 1.
14.30 uur speelt Honkbal Heren1 de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. We gaan ze aanmoedigen!

De hele dag zijn er home made hamburgers (van Marten) and uiteraard muziek. Sterker nog, voor de muzikanten onder ons is er een drumstel aanwezig! Wil je zelf ook even meespelen? Neem je instrument mee en join the band!

We zoeken nog hulp voor achter de bar! Want die moet natuurlijk ook heel de dag draaien. Spring een uurtje in. Daar zijn we je heel dankbaar voor. Aanmelden kan bijMarten Kok (06-51616441) of Michelle Anches (06-26170607).

ps. heb je zelf nog een goed idee voor meer gezelligheid op deze openingsdag? Ideeën zijn welkom! (ook via Michelle of Marten.