De pupillen van Amsterdam Capitals zijn afgelopen seizoen eerste geworden in het klassement en promoveren daarmee naar de tweede klasse. De Capitals hebben op twee wedstrijden na alles gewonnen. Coach Yvonne: “Het team speelt al langer samen en de afgelopen jaren hebben we als trainers vooral geïnvesteerd in het veldspel en het slaan. Vooral met het veldspel hebben de Capitals in een aantal wedstrijden op cruciale momenten spelers uit kunnen maken en kunnen voorkomen dat er punten werden gemaakt. Het spelinzicht werd elke wedstrijd beter.”

In het afgelopen seizoen zijn er ook een paar nieuwe spelers bijgekomen, die al snel zijn opgenomen in het team. Momenteel speelt het team met 15 jongens en meisjes. Alle teamleden hebben een medaille ontvangen voor hun prestatie. Coach Thomas: “Doordat het team zo gegroeid is, hebben we ook besloten het team te laten promoveren. Het zal uitdagend worden, maar dat kunnen ze wel aan. Het belooft na de zomer een mooi seizoen te worden.”. Onze pupillen stonden ook in het Diemernieuws.

Geef een reactie